Serwis ze znakiem jakości

 

Spanie.pl

 

GAZDA CENTRUM ZAKOPANEGO pokoje ul.Brzozowa12 apartamenty ul Koscieliska 58

Adres obiektu Brzozowa 12, 34-500 Zakopane
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 28 opinii
4.4
Wyposażenie 4.7
Czystość 4.7
Wyżywienie 2.3
Lokalizacja 5.0
Obsługa 4.8
Zgodność z ofertą 4.9
Jakość do ceny 4.7
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-9 z 9

 
 

Dominika z dziećmi
Dodano: 2017-02-22
Pobyt od: 2017-02-17 do 2017-02-21 IP: xxx.235.43.67
 
 
  

Bardzo mili właściciele. Pokoje blisko dworca. Pokój czysty, dostęp do Wi-fi, telewizor z dogodnymi kanałami. Mi się podobało. Polecam


 
 

Marzena z Krzysztofem
Dodano: 2015-01-07
Pobyt od: 2014-10-09 do 2014-10-13
 
 
    

Gorąco polecamy!!! U Państwa Gazdów bywamy trzy razy w roku lub częściej od kilku lat. Gospodarze przemili, zainteresowani gośćmi, zawsze pomocni. Pokoje zgodne z opisem. Dodatkowym plusem są aneksy kuchenne i lodówki. Opinia "Turystki" z 4 stycznia 2015 to kompletna bzdura i nieporozumienie. Ta Pani chyba pomyliła budynki :) Jutro znów jedziemy do Zakopanego, oczywiście na Brzozową i pewnie jak zwykle wszystko będzie perfekcyjnie. Gorąco pozdrawiamy Gospodarzy!!!


 
 

Turystka
Dodano: 2015-01-04
Pobyt od: 2014-12-31 do 2015-02-03
 
 
 

Odradzam!! Pokój brudny, nie przyjemny, w toalecie śmierdzi. Z łóżka wystawały ogromne zawiasy. W okolicy można znaleść dużo ładniejsze pokoje w niższej cenie. Wstyd, żeby w pokoju, w którym powinnam czuć się komfortowo, czułam się jak w brudnej ruderze.


 
 

Karolina H.
Dodano: 2014-06-17
Pobyt od: 2014-06-01 do 2014-06-08
 
 
    

POLECAM!!!!!!!!!!!! Na pewno tu wrócimy !!!!!!!!!!!!!!


 
 

Artur
Dodano: 2014-05-28
Pobyt od: 2014-05-21 do 2014-05-25
 
 
   

Jak najbardziej POLECAM ! Bardzo mili Gospodarze Państwo Ula i Jarek, zaangażowani, bardzo dobry kontakt telefoniczny i e-mail. Wszystko na plus, zgodnie z opisem. Chętnie tu przyjadę następnym razem z bliskimi i namawiam innych :)))


Artur - opinia o obiekcie GAZDA CENTRUM ZAKOPANEGO  pokoje ul.Brzozowa12  apartamenty ul Koscieliska 58
 
 

Krystyna z rodziną
Dodano: 2014-02-26
Pobyt od: 2013-06-10 do 2013-06-15
 
 
    

Wszystko w jak najlepszym porządku. Przesympatyczni właściciele, miło, czysto. Tylko wracać się chce!


 
 

MATEUSZ I KAROLINA
Dodano: 2013-09-01
Pobyt od: 2013-08-29 do 2013-09-01
 
 
    

Dopiero co opuściliśmy pokój. NIE BĘDĘ POWTARZAŁ KOMENTARZY ! Wszystko co tu jest napisane to szczera prawda, CZYSTO, PRZYJEMNIE, KOMFORTOWO a właściciel podzielił się z nami informacjami na temat szlaków, miejsc i rzeczy wartych zobaczenia. NIE ZASTANAWIAĆ SIĘ TYLKO PRZYJEŻDŻAĆ !


MATEUSZ I KAROLINA - opinia o obiekcie GAZDA CENTRUM ZAKOPANEGO  pokoje ul.Brzozowa12  apartamenty ul Koscieliska 58
 
 

Harunka
Dodano: 2013-08-24
Pobyt od: 2013-08-18 do 2013-08-20
 
 
  

外国人にも親切でした。 駅から近くて便利だと思います。 Bardzo mili gospodarze. Mimo bariery językowej nie było najmniejszych problemów. Poza tym blisko jest do dworca.


 
 

Ania Ż.
Dodano: 2012-07-24
Pobyt od: 2012-07-16 do 2012-07-22
 
 
    

Gorąco polecam wakacje u Państwa Gazdów !!! :) Bardzo mili i sympatyczni ludzie, przy tym bardzo serdeczni i gościnni :) nasze wakacje zawsze są udane mimo wybryków pogodowych :) za rok również się tam wybieramy :) BARDZO DZIĘKUJEMY ZA GOŚCINĘ ! ...i do zobaczenia za rok ;-) pozdrawiam serdecznie ! Ania z rodzinką :)


Ania Ż. - opinia o obiekcie GAZDA CENTRUM ZAKOPANEGO  pokoje ul.Brzozowa12  apartamenty ul Koscieliska 58

Opinie 1-9 z 9

 

Zakopane w przewodniku

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

Góry potrafią być widowiskowe, ale też niebezpieczne. O czym pamiętać i jak należycie przygotować się do wyprawy?

Ferie 2017 – Terminy ferii zimowych 2017

Ferie 2017 - terminy ferii zimowych 2017

Tradycyjnie uczniowie polskich szkół mogą liczyć na dwa tygodnie ferii zimowych. Jak wygląda terminarz ferii 2017?

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Od najbliższego sezonu na fanów szusowania po stokach czeka miła niespodzianka. Projekt Góral Skipass połączy cztery podhalańskie stacje narciarskie.

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Górskie szlaki w naszym kraju oznaczone są kolorami. Narosło wiele mitów dotyczących znaczenia poszczególnych barw. Obalmy te najpopularniejsze.

Za co kochamy Zakopane?

Za co kochamy Zakopane?

Tatr i Zakopanego nie trzeba nikomu przedstawiać ani polecać. Co od wielu dekad przyciąga tylu turystów na Podhale? W czym tkwi fenomen Zakopanego?

5 najlepszych tatrzańskich szlaków

5 najlepszych tatrzańskich szlaków

Polskie Tatry to niezmiennie uwielbiane przez turystów miejsce. Proponujemy pięć pięknych tatrzańskich szlaków o różnym stopniu trudności.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie