Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

GAZDA CENTRUM ZAKOPANEGO pokoje ul.Brzozowa12 apartamenty ul Koscieliska 58

Adres obiektu Brzozowa 12, 34-500 Zakopane
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 29 opinii
4.3
Wyposażenie 4.6
Czystość 4.6
Wyżywienie 2.0
Lokalizacja 4.9
Obsługa 4.7
Zgodność z ofertą 4.7
Jakość do ceny 4.6
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 17

 
 

Piastanka
Dodano: 2017-07-21
Pobyt od: 2017-07-15 do 2017-07-21 IP: xxx.84.3.223
 
 
 

Nie wiem od czego zaczac bo troche sie tego nazbieralo przez 6 dni, od niedzieli do piatku. Przyjechalismy krotko po 15 ale nikt nam nie otwieral drzwi a ze zakwaterowanie jest od 16 to zdecydowalismy poczekac i krotko przed 16 zadzwonic na podany numer pezy dzwonku w razie wypadku gdyby nikogo nie bylo. Zadzwonilismy i Pani byla aktualnie na zakupach i powiedziala ze nie dlugo przyjedzie a i tak czekalismy kolejne pol godz po paru godzinnej podrozy z 4 miesiecznym dzieckiem. Po przyjezdzie Pani Malgorzaty dalo sie wyczuc ze jest w nie humorze i byla nie przyjemna. Po dostaniu kluczy okazalo sie ze w pokoju nie bylo wanny co bylo moim warunkiem w poszukiwaniu noclegu z powodu malego dziecka i mialam taki pokoj obiecany przy rozmowie telefonicznej a okazalo sie ze 2 os. Pokoje nie maja wanny ! WTF ?!  Juz troche sie zirytowalam bo nocleg kostowal 170 zl gdzie zawsze placilismy ok 100-120zl gora za pokoj w domach goscinnych i bylismy zawsze super zadowoleni a teraz maz sobie ubzdural ze chce w typowo goralskiej chacie z goralskim wyposazeniem.... haha tego goralskiego wyposazenia nie bylo a pokoj w rzeczywistosci bardzo zaniedbany i po prostu brzydki, pod prysznicem grzyb a na lampach wszedzie kurz a szafa stojaca przy lozku kiwala sie, ze jak chcialam wlozyc rzeczy to przekipywala sie na nas! Wiec tak zostaly rzeczy w walizkach na podlodze bez mozliwosci przechodzenia a lozko! 120cm szerokosci! Bardzo male z wylezanym materacem ze wpadalismy do srodka i bylo ciasno, bolaly nas plecy i chodzilam nie wyspana. Dla malego dostalismy stare lozeczko w ktorym Pani Malgorzata nie zmienila poscieli tylko ja wyciaglam rzeczy ktore tam byly i przenieslismy do pokoju. Po 4 dniach czyli w srode zdecydowalismy poprosic o reczniki swierze gdzie Pani Malgorzata z podniesionym tonem mowi mi ze o reczniki trzeba dbac i ze to nie hotel z serwisem! Dostalam na odczepne 2 male reczniki. Parking przy domu na ktory nie wjedzie sie gdy ma ktos w aucie sportowe zawieszenie a mysle ze i normalne auto mialiby z tym problem bo przy wjezdzie jest 20cm kraweznik! I musielismy zaparkowac przed wejsciem gdzie co chwile ktos mial do mas pretensje ze tam zsparkowalismy i musialam sie tlumaczyc a na ulicy przed domem parking platny 3zl godz. A jeszcze bym zapomniala o karcie przywitalnej a na niej: prosze oszczedzac wode i prad bo zyjemy w domu ekologicznym! Czyta sie jak: nie zuzywajcie za duzo zebysmy za duzych rachunkow nie mieli. Podkreslam ze jestesmy nie raz 2 razy do roku w Zakopanem od lat i jeszcze nie spotkalam sie z takim czyms. Niestety z czystym sumieniem nie polecam.


 
 

sędzia :)
Dodano: 2017-01-03
Pobyt od: 2016-12-27 do 2016-12-30 IP: xx.73.168.146
 
 
   

Bardzo fajna miejscówka. Bardzo blisko Krupówek. Gospodarz super....pomógł, podpowiedział co i jak :) jeśli Zakopane to zdecydowanie polecam nocleg w tym miejscu


 
 

Ewa Opoka
Dodano: 2016-02-22
Pobyt od: 2016-02-15 do 2016-02-20 IP: xx.68.203.215
 
 
    

Właśnie wróciłam z Zakopanego. Wiem jedno.....jeszcze do Was przyjadę.


 
 

Ewa z rodziną z Katowic
Dodano: 2015-08-17
Pobyt od: 2015-08-13 do 2015-08-16
 
 
   

Wróciłam z Zakopanego z Brzozowej 12. Pani Ula i Pan Jarosław- sympatyczni ludzie. Wszystko w obiekcie i pokoju zgodnie z opisem .Do Krupówek niedaleko(około 600m), dworzec autobusowy i kolejowy od ośrodka - rzut beretem.Gorąco polecam. Jeszcze napewno tu wrócimy.


 
 

Dominika
Dodano: 2015-03-17
Pobyt od: 2015-03-13 do 2015-03-16
 
 
  

Gorąco polecam. Czysty, duży pokój, czysta łazienka. Dostęp do aneksu kuchennego(lodówka, kuchenka mikro, czajnik, talerze, sztuce, filiżanki) (brak kuchni do gotowania) ale nikt chyba na urlop nie przyjeżdża żeby stać przy garach. Do dworca właściwie rzut beretem z okna widać Polskiego Busa około1-2 minuty drogi. Z dworca odjeżdżają busiki do Morskiego do Kościeliskiej, Chochołowskiej, Strążyskiej. Do Krupówek spacerek zajmuje około 5- 10 minut. Tesco 3 minuty. Za tesco na ul. Gimnazjalnej możliwość wyżywienia o którym piszą właśc. Nie wiem jak smakuje bo czynne jest do godziny 17 w soboty.


 
 

Rodzina z Gór Świętokrzyskich
Dodano: 2015-03-01
Pobyt od: 2014-02-27 do 2015-03-01
 
 
   

Dziękujemy państwu Ula i Jarkowi za udogodnienia i przychylność.Cisza spokój wszędzie blisko. Wracamy na BRZOZOWĄ 12 na wiosnę. Pozdrawiamy Piotr Jagoda Kasia Łukasz


 
 

Анна
Dodano: 2015-01-18
Pobyt od: 2015-01-02 do 2015-01-09
 
 
  

Очень хорошо отдохнули! Хозяева Ярек и Ула замечательные люди! В следующий отдых обязательно остановимся опять у них!


 
 

Kasia z rodziną / Częstochowa
Dodano: 2014-10-15
Pobyt od: 2014-04-22 do 2014-04-26
 
 
  

Polecam gorąco!!!!!!!!!!!!!! blisko centrum, miła atmosfera, gospodarze super, dzwonią jak się jest w drodze i interesują sie swoimi gośćmi, Pani Ula przemiła kobieta i moja córka ja polubiła z wzajemnością.oferta godna polecenia


 
 

Karolina H.
Dodano: 2014-06-17
Pobyt od: 2014-06-01 do 2014-06-08
 
 
    

POLECAM!!!!!!!!!!!! Na pewno tu wrócimy !!!!!!!!!!!!!!


 
 

Artur
Dodano: 2014-05-28
Pobyt od: 2014-05-21 do 2014-05-25
 
 
   

Jak najbardziej POLECAM ! Bardzo mili Gospodarze Państwo Ula i Jarek, zaangażowani, bardzo dobry kontakt telefoniczny i e-mail. Wszystko na plus, zgodnie z opisem. Chętnie tu przyjadę następnym razem z bliskimi i namawiam innych :)))


Artur - opinia o obiekcie GAZDA CENTRUM ZAKOPANEGO  pokoje ul.Brzozowa12  apartamenty ul Koscieliska 58

Opinie 1-10 z 17

 

Zakopane w przewodniku

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

Góry potrafią być widowiskowe, ale też niebezpieczne. O czym pamiętać i jak należycie przygotować się do wyprawy?

Ferie 2017 – Terminy ferii zimowych 2017

Ferie 2017 - terminy ferii zimowych 2017

Tradycyjnie uczniowie polskich szkół mogą liczyć na dwa tygodnie ferii zimowych. Jak wygląda terminarz ferii 2017?

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Od najbliższego sezonu na fanów szusowania po stokach czeka miła niespodzianka. Projekt Góral Skipass połączy cztery podhalańskie stacje narciarskie.

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Górskie szlaki w naszym kraju oznaczone są kolorami. Narosło wiele mitów dotyczących znaczenia poszczególnych barw. Obalmy te najpopularniejsze.

Za co kochamy Zakopane?

Za co kochamy Zakopane?

Tatr i Zakopanego nie trzeba nikomu przedstawiać ani polecać. Co od wielu dekad przyciąga tylu turystów na Podhale? W czym tkwi fenomen Zakopanego?

5 najlepszych tatrzańskich szlaków

5 najlepszych tatrzańskich szlaków

Polskie Tatry to niezmiennie uwielbiane przez turystów miejsce. Proponujemy pięć pięknych tatrzańskich szlaków o różnym stopniu trudności.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie