Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl
 
od 3 września w Noclegi.pl
 
ZOBACZ NOWĄ STRONĘ »

 

 

GAZDA CENTRUM ZAKOPANEGO pokoje ul.Brzozowa12 apartamenty ul Koscieliska 58

Adres obiektu Brzozowa 12, 34-500 Zakopane
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 31 opinii
4.8
Wyposażenie 4.7
Czystość 4.8
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 4.8
Zgodność z ofertą 4.9
Jakość do ceny 4.8
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 33

 
 

Aga
Dodano: 2018-02-27
Pobyt od: 2018-02-22 do 2018-02-26 IP: xx.179.99.168
 
 
 

Polecamy wszędzie blisko pokoje zgodne z ofertą zresztą co tu pisać byliśmy już trzeci raz gospodarze super więc warto. Pozdrawiamy właścicieli Robert i Agnieszka z Dąbrowy Gorniczej


 
 

Klaudia
Dodano: 2018-02-26
Pobyt od: 2018-02-17 do 2018-02-18 IP: xxx.127.14.253
 
 
  

Mili, pomocni i sympatyczni właściciele, dobra lokalizacja (na ul. Brzozowej) i przystępna cena za pobyt. Blisko Krupówek i dworca. Polecam!


 
 

Darek i Dorota
Dodano: 2017-05-27
Pobyt od: 2017-05-23 do 2017-05-25 IP: xx.101.65.93
 
 
 

Po raz kolejny polecamy pobyt, właściciele bardzo mili i pomocni .Lokalizacja wyśmienita wszystko zgodne z opisem , na pewno nastpnym razem znów tam wrócimy. Darek i Dorota


 
 

Agata
Dodano: 2017-02-27
Pobyt od: 2017-02-23 do 2017-02-26 IP: xx.192.165.111
 
 
 

Polecamy pobyt u państwa. Wszystko fajnie zorganizowane . Dobra lokalizacja. Gospodarz pomocny i uczynny. Ogólnie mile odczucia tak więc polecamy !


 
 

Dominika z dziećmi
Dodano: 2017-02-22
Pobyt od: 2017-02-17 do 2017-02-21 IP: xxx.235.43.67
 
 
  

Bardzo mili właściciele. Pokoje blisko dworca. Pokój czysty, dostęp do Wi-fi, telewizor z dogodnymi kanałami. Mi się podobało. Polecam


 
 

Dorota, Natalka i Maciek.Warszawa.
Dodano: 2017-02-20
Pobyt od: 2017-02-04 do 2017-02-18 IP: xxx.241.99.121
 

Super lokalizacja , pani Ula i pan Jarek MEGA gospodarze, podpowiedzą co, gdzie, czy warto.W razie potrzeby pomogą. Super ludzie. Na pewno do Nich wrocimy.☺


 
 

sędzia :)
Dodano: 2017-01-03
Pobyt od: 2016-12-27 do 2016-12-30 IP: xx.73.168.146
 
 
   

Bardzo fajna miejscówka. Bardzo blisko Krupówek. Gospodarz super....pomógł, podpowiedział co i jak :) jeśli Zakopane to zdecydowanie polecam nocleg w tym miejscu


 
 

asia
Dodano: 2016-07-05
Pobyt od: 2016-06-24 do 2016-06-27 IP: xx.87.33.182
 

Super miejsce polecam . Warunki bardzo dobre myślę , że nic więcej nie potrzeba . Lokalizacja bardzo dobra . Właściciele super.


 
 

darek i dorota
Dodano: 2016-05-26
Pobyt od: 2016-05-20 do 2016-05-25 IP: xx.101.65.93
 
 
  

Bardzo mili i sympatyczni właściciele ;-) bardzo dobra lokalizacja , czysto i przyjemnie pozdrawiamy i napewno następnym razem wrócimy do tych właścicieli !!!


 
 

Ewa z rodziną z Katowic
Dodano: 2015-08-17
Pobyt od: 2015-08-13 do 2015-08-16
 
 
   

Wróciłam z Zakopanego z Brzozowej 12. Pani Ula i Pan Jarosław- sympatyczni ludzie. Wszystko w obiekcie i pokoju zgodnie z opisem .Do Krupówek niedaleko(około 600m), dworzec autobusowy i kolejowy od ośrodka - rzut beretem.Gorąco polecam. Jeszcze napewno tu wrócimy.


Opinie 1-10 z 33

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Zakopane w przewodniku

10 przykazań początkującego narciarza

10 przykazań początkującego narciarza

Chcesz zacząć, ale nie wiesz jak? Kuszą cię ośnieżone stoki, jednak boisz się początków? Ten dekalog pomoże ci postawić pierwsze narciarskie kroki.

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

Góry potrafią być widowiskowe, ale też niebezpieczne. O czym pamiętać i jak należycie przygotować się do wyprawy?

Ferie 2017 – Terminy ferii zimowych 2017

Ferie 2017 - terminy ferii zimowych 2017

Tradycyjnie uczniowie polskich szkół mogą liczyć na dwa tygodnie ferii zimowych. Jak wygląda terminarz ferii 2017?

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Od najbliższego sezonu na fanów szusowania po stokach czeka miła niespodzianka. Projekt Góral Skipass połączy cztery podhalańskie stacje narciarskie.

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Górskie szlaki w naszym kraju oznaczone są kolorami. Narosło wiele mitów dotyczących znaczenia poszczególnych barw. Obalmy te najpopularniejsze.

Za co kochamy Zakopane?

Za co kochamy Zakopane?

Tatr i Zakopanego nie trzeba nikomu przedstawiać ani polecać. Co od wielu dekad przyciąga tylu turystów na Podhale? W czym tkwi fenomen Zakopanego?

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie