Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl
 
od 3 września w Noclegi.pl
 
ZOBACZ NOWĄ STRONĘ »

 

 

GAZDA CENTRUM ZAKOPANEGO pokoje ul.Brzozowa12 apartamenty ul Koscieliska 58

Adres obiektu Brzozowa 12, 34-500 Zakopane
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 31 opinii
4.8
Wyposażenie 4.7
Czystość 4.8
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 4.8
Zgodność z ofertą 4.9
Jakość do ceny 4.8
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 29

 
 

Aga
Dodano: 2018-02-27
Pobyt od: 2018-02-22 do 2018-02-26 IP: xx.179.99.168
 
 
 

Polecamy wszędzie blisko pokoje zgodne z ofertą zresztą co tu pisać byliśmy już trzeci raz gospodarze super więc warto. Pozdrawiamy właścicieli Robert i Agnieszka z Dąbrowy Gorniczej


 
 

Dominika z dziećmi
Dodano: 2017-02-22
Pobyt od: 2017-02-17 do 2017-02-21 IP: xxx.235.43.67
 
 
  

Bardzo mili właściciele. Pokoje blisko dworca. Pokój czysty, dostęp do Wi-fi, telewizor z dogodnymi kanałami. Mi się podobało. Polecam


 
 

asia
Dodano: 2016-07-05
Pobyt od: 2016-06-24 do 2016-06-27 IP: xx.87.33.182
 

Super miejsce polecam . Warunki bardzo dobre myślę , że nic więcej nie potrzeba . Lokalizacja bardzo dobra . Właściciele super.


 
 

Dominika
Dodano: 2015-03-17
Pobyt od: 2015-03-13 do 2015-03-16
 
 
  

Gorąco polecam. Czysty, duży pokój, czysta łazienka. Dostęp do aneksu kuchennego(lodówka, kuchenka mikro, czajnik, talerze, sztuce, filiżanki) (brak kuchni do gotowania) ale nikt chyba na urlop nie przyjeżdża żeby stać przy garach. Do dworca właściwie rzut beretem z okna widać Polskiego Busa około1-2 minuty drogi. Z dworca odjeżdżają busiki do Morskiego do Kościeliskiej, Chochołowskiej, Strążyskiej. Do Krupówek spacerek zajmuje około 5- 10 minut. Tesco 3 minuty. Za tesco na ul. Gimnazjalnej możliwość wyżywienia o którym piszą właśc. Nie wiem jak smakuje bo czynne jest do godziny 17 w soboty.


 
 

Magda P. z Synkiem Kacperkiem
Dodano: 2014-05-26
Pobyt od: 2014-05-16 do 2014-05-25
 

Gorąco Polecam :) Przemili ludzie, super lokalizacja, w zaciszu a jednak wszędzie blisko, przytulne czyściutkie pokoje, same superlatywy. Będziemy wracać :)Pozdrawiamy niestety już z Łodzi


 
 

monika i wojtek
Dodano: 2014-04-25
Pobyt od: 2013-07-12 do 2014-07-15
 
 
 

POLECAM, byliśmy z mężem w ubiegłym roku, w tym też mamy nadzieję tam zawitać. Gospodarz przemiły dzwonił do nas jak byliśmy w drodze, upewniał sie czy trafimy, pytał jak droga. Warunki super w przystępnej cenie, a lokalizacja idealna.


 
 

Krystyna z rodziną
Dodano: 2014-02-26
Pobyt od: 2013-06-10 do 2013-06-15
 
 
    

Wszystko w jak najlepszym porządku. Przesympatyczni właściciele, miło, czysto. Tylko wracać się chce!


 
 

Jolka z rodziną
Dodano: 2014-01-27
Pobyt od: 2014-01-18 do 2014-01-22
 
 
  

Fajne czyste pokoje. Przemili gospodarze. Jeśli jeszcze kiedyś przyjadę do Zakopanego to poszukiwanie noclegów zacznę u państwa Gazdów. Pomimo moherowych beretów stukających w ściany, pobyt wspominamy bardzo dobrze :)


 
 

Sali
Dodano: 2013-11-11
Pobyt od: 2013-08-29 do 2013-09-01
 
 
    

Przez pare wakacyjnych dni gościliśmy w domu na Kościeliskiej. Świetne warunki, klimatyczny pokój, lokalizacja blisko Krupówek, a do tego zostaliśmy świetnie przyjęci przez właściciela. Bardzo polecam :)


 
 

MATEUSZ I KAROLINA
Dodano: 2013-09-01
Pobyt od: 2013-08-29 do 2013-09-01
 
 
    

Dopiero co opuściliśmy pokój. NIE BĘDĘ POWTARZAŁ KOMENTARZY ! Wszystko co tu jest napisane to szczera prawda, CZYSTO, PRZYJEMNIE, KOMFORTOWO a właściciel podzielił się z nami informacjami na temat szlaków, miejsc i rzeczy wartych zobaczenia. NIE ZASTANAWIAĆ SIĘ TYLKO PRZYJEŻDŻAĆ !


MATEUSZ I KAROLINA - opinia o obiekcie GAZDA CENTRUM ZAKOPANEGO  pokoje ul.Brzozowa12  apartamenty ul Koscieliska 58

Opinie 1-10 z 29

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Zakopane w przewodniku

10 przykazań początkującego narciarza

10 przykazań początkującego narciarza

Chcesz zacząć, ale nie wiesz jak? Kuszą cię ośnieżone stoki, jednak boisz się początków? Ten dekalog pomoże ci postawić pierwsze narciarskie kroki.

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

Góry potrafią być widowiskowe, ale też niebezpieczne. O czym pamiętać i jak należycie przygotować się do wyprawy?

Ferie 2017 – Terminy ferii zimowych 2017

Ferie 2017 - terminy ferii zimowych 2017

Tradycyjnie uczniowie polskich szkół mogą liczyć na dwa tygodnie ferii zimowych. Jak wygląda terminarz ferii 2017?

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Od najbliższego sezonu na fanów szusowania po stokach czeka miła niespodzianka. Projekt Góral Skipass połączy cztery podhalańskie stacje narciarskie.

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Górskie szlaki w naszym kraju oznaczone są kolorami. Narosło wiele mitów dotyczących znaczenia poszczególnych barw. Obalmy te najpopularniejsze.

Za co kochamy Zakopane?

Za co kochamy Zakopane?

Tatr i Zakopanego nie trzeba nikomu przedstawiać ani polecać. Co od wielu dekad przyciąga tylu turystów na Podhale? W czym tkwi fenomen Zakopanego?

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie