Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

GAZDA CENTRUM ZAKOPANEGO pokoje ul.Brzozowa12 apartamenty ul Koscieliska 58

Adres obiektu Brzozowa 12, 34-500 Zakopane
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 28 opinii
4.8
Wyposażenie 4.7
Czystość 4.7
Lokalizacja 5.0
Obsługa 4.8
Zgodność z ofertą 4.9
Jakość do ceny 4.7
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-7 z 7

 
 

Dominika z dziećmi
Dodano: 2017-02-22
Pobyt od: 2017-02-17 do 2017-02-21 IP: xxx.235.43.67
 
 
  

Bardzo mili właściciele. Pokoje blisko dworca. Pokój czysty, dostęp do Wi-fi, telewizor z dogodnymi kanałami. Mi się podobało. Polecam


 
 

Ewa Opoka
Dodano: 2016-02-22
Pobyt od: 2016-02-15 do 2016-02-20 IP: xx.68.203.215
 
 
    

Właśnie wróciłam z Zakopanego. Wiem jedno.....jeszcze do Was przyjadę.


 
 

Анна
Dodano: 2015-01-18
Pobyt od: 2015-01-02 do 2015-01-09
 
 
  

Очень хорошо отдохнули! Хозяева Ярек и Ула замечательные люди! В следующий отдых обязательно остановимся опять у них!


 
 

Karolina H.
Dodano: 2014-06-17
Pobyt od: 2014-06-01 do 2014-06-08
 
 
    

POLECAM!!!!!!!!!!!! Na pewno tu wrócimy !!!!!!!!!!!!!!


 
 

Janusz z Krakowa
Dodano: 2014-04-08
Pobyt od: 2014-04-03 do 2014-04-16
 
 
    

Czyściutko, wygodnie, komfortowo. Właściciele sympatyczni, elastyczni w rozmowie, przychylni dla gości. Polecam


 
 

Krystyna z rodziną
Dodano: 2014-02-26
Pobyt od: 2013-06-10 do 2013-06-15
 
 
    

Wszystko w jak najlepszym porządku. Przesympatyczni właściciele, miło, czysto. Tylko wracać się chce!


 
 

Ania Ż.
Dodano: 2012-07-24
Pobyt od: 2012-07-16 do 2012-07-22
 
 
    

Gorąco polecam wakacje u Państwa Gazdów !!! :) Bardzo mili i sympatyczni ludzie, przy tym bardzo serdeczni i gościnni :) nasze wakacje zawsze są udane mimo wybryków pogodowych :) za rok również się tam wybieramy :) BARDZO DZIĘKUJEMY ZA GOŚCINĘ ! ...i do zobaczenia za rok ;-) pozdrawiam serdecznie ! Ania z rodzinką :)


Ania Ż. - opinia o obiekcie GAZDA CENTRUM ZAKOPANEGO  pokoje ul.Brzozowa12  apartamenty ul Koscieliska 58

Opinie 1-7 z 7

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Zakopane w przewodniku

10 przykazań początkującego narciarza

10 przykazań początkującego narciarza

Chcesz zacząć, ale nie wiesz jak? Kuszą cię ośnieżone stoki, jednak boisz się początków? Ten dekalog pomoże ci postawić pierwsze narciarskie kroki.

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

Góry potrafią być widowiskowe, ale też niebezpieczne. O czym pamiętać i jak należycie przygotować się do wyprawy?

Ferie 2017 – Terminy ferii zimowych 2017

Ferie 2017 - terminy ferii zimowych 2017

Tradycyjnie uczniowie polskich szkół mogą liczyć na dwa tygodnie ferii zimowych. Jak wygląda terminarz ferii 2017?

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Od najbliższego sezonu na fanów szusowania po stokach czeka miła niespodzianka. Projekt Góral Skipass połączy cztery podhalańskie stacje narciarskie.

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Górskie szlaki w naszym kraju oznaczone są kolorami. Narosło wiele mitów dotyczących znaczenia poszczególnych barw. Obalmy te najpopularniejsze.

Za co kochamy Zakopane?

Za co kochamy Zakopane?

Tatr i Zakopanego nie trzeba nikomu przedstawiać ani polecać. Co od wielu dekad przyciąga tylu turystów na Podhale? W czym tkwi fenomen Zakopanego?

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie