Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

GAZDA CENTRUM ZAKOPANEGO pokoje ul.Brzozowa12 apartamenty ul Koscieliska 58

Adres obiektu Brzozowa 12, 34-500 Zakopane
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 31 opinii
4.8
Wyposażenie 4.7
Czystość 4.8
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 4.8
Zgodność z ofertą 4.9
Jakość do ceny 4.8
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-8 z 8

 
 

Klaudia
Dodano: 2018-02-26
Pobyt od: 2018-02-17 do 2018-02-18 IP: xxx.127.14.253
 
 
  

Mili, pomocni i sympatyczni właściciele, dobra lokalizacja (na ul. Brzozowej) i przystępna cena za pobyt. Blisko Krupówek i dworca. Polecam!


 
 

Mariusz
Dodano: 2018-01-15
Pobyt od: 2018-01-06 do 2018-01-14 IP: xxx.47.201.80
 
 
    

Bardzo mili i uprzejmi gospodarze. Szczerze polecam. Wszystko ok. Wrócę tu jeszcze nie raz.


 
 

Ewa z rodziną z Katowic
Dodano: 2015-08-17
Pobyt od: 2015-08-13 do 2015-08-16
 
 
   

Wróciłam z Zakopanego z Brzozowej 12. Pani Ula i Pan Jarosław- sympatyczni ludzie. Wszystko w obiekcie i pokoju zgodnie z opisem .Do Krupówek niedaleko(około 600m), dworzec autobusowy i kolejowy od ośrodka - rzut beretem.Gorąco polecam. Jeszcze napewno tu wrócimy.


 
 

Marzena z Krzysztofem
Dodano: 2015-01-07
Pobyt od: 2014-10-09 do 2014-10-13
 
 
    

Gorąco polecamy!!! U Państwa Gazdów bywamy trzy razy w roku lub częściej od kilku lat. Gospodarze przemili, zainteresowani gośćmi, zawsze pomocni. Pokoje zgodne z opisem. Dodatkowym plusem są aneksy kuchenne i lodówki. Opinia "Turystki" z 4 stycznia 2015 to kompletna bzdura i nieporozumienie. Ta Pani chyba pomyliła budynki :) Jutro znów jedziemy do Zakopanego, oczywiście na Brzozową i pewnie jak zwykle wszystko będzie perfekcyjnie. Gorąco pozdrawiamy Gospodarzy!!!


 
 

Karolina H.
Dodano: 2014-06-17
Pobyt od: 2014-06-01 do 2014-06-08
 
 
    

POLECAM!!!!!!!!!!!! Na pewno tu wrócimy !!!!!!!!!!!!!!


 
 

Krystyna z rodziną
Dodano: 2014-02-26
Pobyt od: 2013-06-10 do 2013-06-15
 
 
    

Wszystko w jak najlepszym porządku. Przesympatyczni właściciele, miło, czysto. Tylko wracać się chce!


 
 

Jolka z rodziną
Dodano: 2014-01-27
Pobyt od: 2014-01-18 do 2014-01-22
 
 
  

Fajne czyste pokoje. Przemili gospodarze. Jeśli jeszcze kiedyś przyjadę do Zakopanego to poszukiwanie noclegów zacznę u państwa Gazdów. Pomimo moherowych beretów stukających w ściany, pobyt wspominamy bardzo dobrze :)


 
 

Sali
Dodano: 2013-11-11
Pobyt od: 2013-08-29 do 2013-09-01
 
 
    

Przez pare wakacyjnych dni gościliśmy w domu na Kościeliskiej. Świetne warunki, klimatyczny pokój, lokalizacja blisko Krupówek, a do tego zostaliśmy świetnie przyjęci przez właściciela. Bardzo polecam :)


Opinie 1-8 z 8

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Zakopane w przewodniku

10 przykazań początkującego narciarza

10 przykazań początkującego narciarza

Chcesz zacząć, ale nie wiesz jak? Kuszą cię ośnieżone stoki, jednak boisz się początków? Ten dekalog pomoże ci postawić pierwsze narciarskie kroki.

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

Góry potrafią być widowiskowe, ale też niebezpieczne. O czym pamiętać i jak należycie przygotować się do wyprawy?

Ferie 2017 – Terminy ferii zimowych 2017

Ferie 2017 - terminy ferii zimowych 2017

Tradycyjnie uczniowie polskich szkół mogą liczyć na dwa tygodnie ferii zimowych. Jak wygląda terminarz ferii 2017?

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Od najbliższego sezonu na fanów szusowania po stokach czeka miła niespodzianka. Projekt Góral Skipass połączy cztery podhalańskie stacje narciarskie.

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Górskie szlaki w naszym kraju oznaczone są kolorami. Narosło wiele mitów dotyczących znaczenia poszczególnych barw. Obalmy te najpopularniejsze.

Za co kochamy Zakopane?

Za co kochamy Zakopane?

Tatr i Zakopanego nie trzeba nikomu przedstawiać ani polecać. Co od wielu dekad przyciąga tylu turystów na Podhale? W czym tkwi fenomen Zakopanego?

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie